Zangeres Maan de Steenwinkel heeft de gemoederen flink bezig gehouden de afgelopen weken. Het was plotseling wel erg stil rondom de zangeres en ook op Instagram werd niets meer geplaatst. Yvonne Coldeweijer ging op onderzoek uit en kwam er al snel achter dat de zangeres er even tussenuit gaat. Fans kunnen in heel 2024 geen nieuwe muziek of optredens meer verwachten van hun idool. Coldeweijer wist zelfs te hinten op een mogelijke verslaving: “Er zijn veel spionnen in mijn DM die Steenwinkel goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik. Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. Ik hoor ook van verschillende kanten dat ze hier ook graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee.” Haar management heeft met Luuk Ikink gesproken: “Er gingen allemaal geruchten […] Ze heeft geen burn-out, ze is niet verslaafd, ze is ook niet overspannen, zeggen ze.”

Maan verschijnt na 2 maanden weer op podium

Maar wat is er dan wel aan de hand? De zangeres zou het hele jaar vrij hebben genomen om meer tijd voor zichzelf, vrienden en familie te hebben en om meer te kunnen focussen op het maken van nieuwe muziek. Toch heeft Steenwinkel haar drugsgebruik niet altijd onder stoelen of banken gestoken: “Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken. Ik zoek naar een middenweg. Toch denk ik weleens: boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.” Gisteren was de ‘Top 40 Awards’ en natuurlijk viel de zangeres in de prijzen. Het nummer ‘Stiekem’ won namelijk de prijs voor ‘Grootste Hit’. Steenwinkel besloot om haar rustjaar even te pauzeren en kwam de prijs innen. Maar daar verscheen ze plotseling met een héél ander uiterlijk. Fans uiten hun zorgen in de reacties bij Nu.nl!

Fans bezorgd om gezondheid van zangeres

Fans reageren onder andere met: “Wat ziet Maan er uit als een crackjunk…” en “Het gaat niet zo goed met haar?“. Een ander schrijft: “Iets zegt me dat het niet helemaal goed gaat met haar…” Op het Instagram-kanaal van de zangeres was te zien hoe de zangeres bij de kapper heeft gezeten voor haar nieuwe haarkleur. Op andere foto’s is te zien dat de zangeres er inderdaad een stuk meer ‘duister’ bijloopt met haar zwarte kleding, donkere make-up en nieuwe kapsel. Of dit gewoon een ‘stijltje’ is of dat dit echt betekent dat het ‘niet goed’ gaat met de zangeres durven we niet te zeggen. Onder het bericht van Nu.nl meer foto’s van de zangeres!

Bron: