Patty Brard is al jaren verwikkeld in een ruzie met haar zus. De taakstraf die haar zus nu opgelegd heeft gekregen, voelt voor Patty als gerechtigheid.

Patty Brard heeft in haar leven te maken gehad met veel drama’s, maar hoe haar zus haar jarenlang heeft behandeld doet haar het meest pijn. In gesprek met weekblad Story vertelt Patty dat ze door toedoen van haar zus bij haar zieke vader en dementerende moeder werd weggehouden, wat resulteerde in een grote familiebreuk. ,,Tussen ons komt het nooit meer goed”, aldus Patty.

Zus

Eerder vertelde Patty dat haar zus hun ouders tegen haar opzette. ,,Toen er geld was ontvreemd bij mijn vader, heeft ze de hele familie wijsgemaakt dat ik dat had gedaan”, vertelde Patty eerder aan de Volkskrant. ,,Mijn ouders wilden dicht bij Antoine en mij komen wonen. Mijn moeder had een appartement gezien dat ze graag wilde hebben en dat hebben Antoine en ik voorgefinancierd.”

Hypotheek

De ouders van Patty zouden daar nooit een hypotheek op hebben gekregen, omdat ze nog een huis in Spanje en een huis in Wateringen hadden. ,,En die moesten eerst nog worden verkocht. Maar dan was dit appartement weggeweest. Dus hebben wij hun bankrekening volgedouwd, zodat ze van de bank een hypotheek konden krijgen.”

Lening

Toen Patty’s ouders de huizen hadden verkocht, hebben Patty en Antoine het voorgeschoten geld teruggestort. ,,Ik verdenk mijn zus ervan dat zij mijn vader heeft wijsgemaakt dat die lening er nooit is geweest en dat wij een paar ton van hun rekening hebben gepikt. Dat hebben we tien keer geprobeerd te weerleggen aan mijn vader, maar hij had een herseninfarct gehad en kon niet meer rekenen”, legt ze uit. Ook mijn dochter was er door alle verhalen van overtuigd dat ik een dief was, waardoor ik haar elf jaar niet meer heb gezien.”

De zus van Patty.

Bron: