Expert Edward Dames heeft een enorme onthulling gedaan over de zaak van de Franse peuter Émile. Hij beweert te weten wie de verdachte is en daarom heeft de familie van Émile contact met hem opgenomen.

Voormalig CIA-agent Edward Dames was gisteren voor de derde keer te gast in het Franse televisieprogramma Face à Hanouna, waar hij onlangs een enorme onthulling over de zaak van Émile deed. Tegen presentator Cyril Hanouna zei Edward dat hij weet wie de verdachte is.

Enorme onthulling

In de uitzending van gisteren vertelde Cyril dat de familie van de peuter met Edward in contact wil komen. ,,De familie van de kleine Émile heeft contact opgenomen met een lid van onze redactie om met jou in contact te komen. Wil je contact met ze opnemen?”, vroeg hij aan Edward. ,,Ja, natuurlijk”, antwoordde hij. ,,Natuurlijk vragen ze zich af: wie is de persoon die hun kind met de auto heeft aangereden?”

Auto

Het is nog altijd niet duidelijk wat er precies met Émile gebeurd is, maar volgens Edward is het jongetje aangereden door een auto. ,,Ik dacht dat een moordenaar dit kind misschien had ontvoerd en hem in het bos had vermoord”, vertelde hij onlangs aan Franse media. ,,Maar toen heb ik me echt verdiept waar Émile precies is overleden. Dat gebeurde op de weg, en daarom denk ik dat hij aangereden is door een auto.”

Wandelen

Émile verdween op 8 juli, maar zijn botten werden pas een paar weken geleden gevonden. Een vrouw was aan het wandelen toen ze een schedel op het pad zag liggen. ,,Ik wist meteen dat het om Émile ging”, vertelde de vrouw aan BFM TV. ,,Hij was wit, heel schoon. Alleen de bovenste tanden waren nog aanwezig.”

Bron: