Joost Klein gaat ons vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Het olijke Friesenjung heeft er zin in en leek met Europapa af te steven op de winst. Leek, want de bookmakers verliezen het vertrouwen in zijn hit. En nu krijgt hij opnieuw een flinke domper voor zijn kiezen.

Europapa enorme hit

Sinds Europapa uitkwam is het hard gegaan met Joost (26). Hij leek in eerste instantie geen kanshebber. De bookmakers stelden die mening echter al snel bij.
Zijn nummer werd miljoenen keren beluisterd op YouTube en iedereen vond (en vindt) wel iets van de catchy song. In de charts kroop hij stilaan omhoog. Op gegeven moment stond hij zelfs in de top drie van de grootste kanshebbers. Helaas gooiden de repetities roet in het eten. Na de eerste repetitie zakte hij naar de vijfde plek. En nu is er meer slecht nieuws.

Joost zakt flink

Shownieuws meldt namelijk dat Joost inmiddels ook is ingehaald door Ierland. De repetities van de inzending vallen goed bij het publiek en dat is slecht nieuws voor Joost. Zijn winkansen zijn nog meer geslonken en nu krijgt hij nog maar 5! procent kans om te winnen.
Erg dramatisch allemaal maar wellicht kan Gover Meit, die verantwoordelijk is voor de act van Joost, de boel nog redden. Er komen nog een aantal ‘visuele verrassingen’ aan, en dan is het hopen dat de jury en iedereen thuis overtuigd raakt.
Veel mensen denken echter dat het ‘einde verhaal’ is voor Joost en dat hij niet eens in de top drie zal eindigen. De bookmakers hebben hun lijstjes aangepast.
Vanmorgen rond 07.00 uur zag deze er als volgt uit:

Kroatië gaat winnen

Zoals je ziet staat Kroatië bovenaan. Het land krijgt een winkans van maar liefst 32! procent. De nummer twee Zwitserland komt niet eens in de buurt.
Als je makkelijk geld wilt verdienen, weet je dus waar je op moet inzetten. In de afgelopen jaren voorspelden de bookmakers de uiteindelijke winnaar steeds correct. En Joost? Die heeft inmiddels nog maar vijf procent kans om te winnen.
Toch is elke kans een kans…Wat denk jij? Laat het weten in de reacties!

Bron: