Jutta Leerdam geeft in Instagram Stories antwoord op brandende vragen van haar volgers. Zo vragen zij zich massaal af of de jonge schaatser haar carrière op hoog niveau wil blijven voortzetten nu ze een vriend heeft, of dat ze haar schaatsen voorgoed in het vet laat.

Jutta haar antwoord is kort, maar vooral krachtig. ‘Nee’, zegt Jutta, als de vraag voorbij komt of ze nadenkt over stoppen met schaatsen op hoog niveau. Er wordt vervolgens gevraagd wat haar dan motiveert om door te blijven gaan met het leveren van deze topprestaties. Ook hierop heeft Jutta een antwoord in klare taal. ‘Mezelf keer op keer verbeteren en mijn eigen records verslaan.’

Relatie

Niet lang geleden maakte Jutta bekend een relatie te hebben met de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul. Voor deze officiële bekendmaking werden de twee regelmatig samen in Miami gespot. Aanvankelijk wilde het stel niets over hun relatie kwijt. Dit is inmiddels wel anders, de twee schreeuwen het namelijk van de daken dat ze smoorverliefd zijn.

Bron: