Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, heeft afgelopen weekend een opvallende quote op haar Instagram geplaatst. Volgers denken dat er iets speelt. ,,Is het uit?”

Wendy deelde op Instagram de volgende tekst: ,,Niemand is blijvend. Iedereen komt voor een bepaalde periode. Dus geniet van de levensfase en ga verder.”

Einde relatie?

De tekst zorgt voor een hoop vragen bij haar volgers. Onder haar laatste Instagram post uiten volgers hun zorgen. ,,Ik hoop dat het goed gaat met jou, met jullie? Je klinkt zorgelijk”, luidt een van de reacties. ,,Verder wordt er ook gevraagd wanneer de twee weer live komen. Dat doen ze namelijk bijna de hele dag door op TikTok”, schrijft Juicechannel. ,,Ook werd afgelopen week het winter wonderland van Peter abrupt afgebroken. Maar of de oorzaak daarvan echt de weersomstandigheden waren betwijfelen we nu. Zouden er troubles in paradise zijn?”

Toekomst

Peter en Wendy wonen al enige tijd samen en Peter liet vorig jaar nog weten dat hij graag met Wendy zou willen trouwen. ,,Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja”, zei hij in gesprek met weekblad Story.

Toekomst

Ook Wendy is overtuigd van haar liefde voor Peter, vertelde ze aan Story. Ze heeft haar 17-jarige dochter en vier zoons van 19, 11, 9 en 4 jaar oud al voorgesteld aan Peter. ,,Ze hadden meteen een leuke klik”, zei Wendy. Komt er in de toekomst nog een kindje? ,,Er komt geen zesde kind meer bij”, antwoordde ze.

Bron: