De Roelvinkjes en De Bauers hebben allebei een eigen reallifesoap, maar volgens Dries Roelvink is zijn familie niet te vergelijken met die van Frans Bauer. ,,Dat is een bravere familie.”

De familie Roelvink is druk bezig met het filmen van een nieuw seizoen van hun reallifesoap, die dit jaar verschijnt op Videoland. De reallifesoap van De Bauers is al te zien en het is een groot succes. Toch is Dries Roelvink niet bang dat kijkers De Roelvinkjes gaan vergelijken met De Bauers.

‘Brave familie’

,,Nee, want onze families zijn niet met elkaar te vergelijken”, zegt Dries in gesprek met weekblad Weekend. ,,En ook niet met Meiland of Peter Gillis. Het zijn allemaal andere types mensen, waardoor je ook geen concurrenten bent van elkaar.”

Volgens Dries zijn De Bauers veel braver dan zijn familie. ,,Dat is een bravere familie, op die mensen is weinig aan te merken. Het is een keurig gezinnetje, een lieve vader met brave zoons die niks verkeerds doen.”

De Bauers

Maar ondanks die braafheid is de serie van Frans een groot succes. Kijkt Dries ook? ,,Ja, dat vind ik altijd leuk. Bij Martien Meiland heb ik weleens de indruk dat wanneer de camera aan gaat, hij opeens hysterisch gaat lopen doen. Maar bij Frans Bauer heb ik de indruk dat hij totáál zichzelf blijft. Dat vind ik wel knap. En ook leuker.”

Bron: