Naast zijn vele talenten heeft hij ook veel verschillende vrouwen gedate. Johnny heeft een spraakmakend liefdesleven achter de rug. Story zet zijn vorige relaties voor u op een rijtje!

Carrière
Al op jonge leeftijd ontdekte Johnny de Mol zijn liefde voor muziek, die hij van zijn moeder heeft overgenomen. Op zijn dertiende had hij een eigen rock band. Later ging hij achter de schermen werken bij verschillende bekende televisieprogramma’s, zoals de Staatsloterijshow en Goede Tijden, Slechte Tijden. Vanaf 2000 volgde Johnny ook theaterworkshops en kreeg hij een rol in de serie GTST. Daarna speelde hij nog in verschillende andere series, waaronder Baantjer, All Stars, Costa! en Bon bini beach.

Exen Johnny de Mol
Naast zijn vele talenten heeft Johnny ook veel verschillende vrouwen gedate. Weet u zich onderstaande vlammen nog te herinneren?

Tatum Dagelet
Actrice Tatum Dagelet was Johnny’s eerste bekende vriendin. De relatie tussen de twee hield niet lang stand. Het was een korte, maar heftige relatie. Tatum heeft zelf ook met verschillende BN’ers een relatie gehad, waaronder Ruud de Wild (met wie ze samen een dochter heeft) en Daniël de Ridder.

Liesbeth Kamerling
Op de set van GTST ontmoetten Johnny en Liesbeth elkaar. Deze relatie duurde echter ook niet lang. De twee waren nog erg jong en beiden druk bezig met hun eigen carrière.

Chantal Janzen
Met Chantal Janzen had Johnny zijn eerste ‘serieuse relatie’. Toch omschreven ze het zelf anders; Chantal noemde het destijds ’twee kinderen in een speeltuin’ . Ze waren maar liefs drie jaar samen. Het stel ging uit elkaar in 2004.

Bridget Maasland
Johnny en Bridget kregen in september 2010 een relatie en bleven zo ongeveer een jaar samen. Het was een onverwachte match en daardoor een veelbesproken relatie. De twee kregen na een jaar ruzie op vakantie, waardoor Bridget eerder naar huis ging en Johnny alleen verder reisde. Net zo onverwachts als dat het stel samen kwam, gingen ze ook weer uit elkaar.

Celine Prins
In april 2011 kreeg Johnny een relatie met zijn nieuwe liefde Celine Prins. De liefde was maar van korte duur, want in de zomer hetzelfde jaar ging het stel alweer uit elkaar.

Kim Kennedie
Begin 2012 kreeg Johnny een relatie met Kim Kennedie. Hans Kennedie, de vader van Kim, is een voormalig hotelmagnaat en was de CEO van Golden Tulip Hospitality Group. Johnny was van plan voor zijn grote liefde naar New York te verhuizen. Maar ook deze relatie hield geen stand.

Josje Huisman
In 2013 bleek Johnny samen te zijn met toentertijd K3-lid Josje Huisman. Helaas hield hij het met haar ook niet lang vol. Begin juni vertelde Josje op tv dat het over was tussen de twee, ze was erg verdrietig. Er gingen geruchten dat Johnny vreemd was gegaan.

Shima Kaes
Sinds 2014 waren Johnny en Shima samen. Ze waren zelfs verloofd! Toch werd de verloving na een jaar verbroken en gingen ze beide hun eigen weg. Het is nog altijd onduidelijk waarom het stel uit elkaar is gegaan. Vijf jaar na de break-up, beschuldigde Shima haar ex via de media van mishandeling. Ze deed aangifte wegens poging tot doodslag. De incidenten zouden hebben plaatsgevonden in 2015 op Ibiza. In 2022 werd de zaak geseponeerd wegens onvoldoende bewijs.

Gelukkig met Anouk van Schie
Johnny is sinds 2016 samen met Anouk van Schie, zijn ware liefde. In 2018 zijn de twee getrouwd en ze hebben samen twee kinderen: Johnny junior (5) en Fender (3). Anouk heeft met haar ex-partner een dochtertje genaamd Kiki. ‘De timing was perfect. Ik was echt wel uitgeraasd’, legde hij eerder uit in de online serie Op de gevoelige plaat van William Rutten. ‘Ze kwam weer in mijn leven. Ik ken haar al heel lang, maar er is nooit iets gebeurd. Zij was alleenstaande moeder van een dochtertje, en ik had heel erg respect voor haar hoe ze dat deed.’

Vaderschap
Johnny vindt het geweldig om vader te zijn. ‘Vaderschap is het mooiste wat er is. Het is heel cliché, maar het is echt wel gaaf die twee boys.’ Als het aan zijn vrouw Anouk ligt zou er nog wel een baby bij mogen komen, maar Johnny denkt daar anders over. ‘Wat mij betreft is het gezin compleet.’

Bron: