In Hilversum gonst het van de geruchten over de werklust van tv-sterren Eva Jinek en Wendy van Dijk. Wie van de twee heeft nu eigenlijk het meest relaxte schema? Kijkcijfer-expert Tina Nijkamp onthult verrassende details.

Terwijl Eva Jinek bekend staat om haar miljoenencontract en af en toe lange vakanties, blijkt Wendy van Dijk een nog rustiger werkschema te hebben. Tina Nijkamp, kijkcijfer-expert, legt uit: “Eva presenteerde dit jaar 85 afleveringen van haar talkshow. Wendy van Dijk daarentegen heeft tot nu toe in 2023 slechts acht dagen Ministars en zestien afleveringen van Wie van de Drie gepresenteerd.”

Opvallend is dat Wendy’s werkschema voor het najaar nog leger lijkt te worden. “Wendy staat alleen met enkele afleveringen van Wie van de Drie op het schema. Het lijkt erop dat ze voor het eerst sinds haar overstap naar SBS6 niets anders te doen heeft dan vier studiodagen van Wie van de Drie, waarvan er twee op één dag worden opgenomen”, aldus Tina.

Voor Eva Jinek is de rust van Wendy in schril contrast met haar eigen werklust. Eva keert in 2024 terug naar NPO, waar ze een aanzienlijk lager salaris zal ontvangen dan voorheen. Toch maakt ze zich geen zorgen en geniet ze nog steeds van een rijk leven. “Voor mij is rijkdom dat je nooit op eten hoeft te beknibbelen”, vertelde ze in een eerder interview met Nouveau.

Bron: