Zojuist is er totaal onverwacht nieuws naar buiten gekomen. De familie Meiland heeft bekendgemaakt dat ze gaan stoppen met hun Bed & Breakfast Code Rosé. Het pension is na een jaar officieel in de verkoop en dat is zeer opmerkelijk.

Code Rosé

In de afgelopen weken keken miljoenen kijkers naar de realityserie van de Meilandjes. Zij ontvingen een aantal bekende Nederlanders. Zo kwamen onder Patty Brard, John de Bever en Gordon langs in het optrekje. Gordon zorgde overigens voor een kijkcijferdieptepunt.
Je zou zeggen dat de televisiefamilie met de serie een prima marketingcampagne heeft gevoerd voor hun bed and breakfast. Toch blijkt nu dat ze er geen zin meer in hebben. Via Instagram deelt pater familias Martien het nieuws met de fans. De video die hij plaatst is afkomtig van de makelaar.

‘Slappe familie’

Volgens reageren in shock. Ze vragen zich af wat de familie mankeert. Iemand laat weten geboekt te hebben voor augustus. ”Voor mijn vader zijn 60e verjaardag hebben we geboekt als verrassing. Hoop dat jullie er dan nog zijn.”
Een ander schrijft: ”Nu al!? Wat jammer. Had er zo graag nog eens willen verblijven.” Anderen zijn veel minder aardig. Een woeste volger noemt de Meilandjes een ‘slappe familie’ die niets vol kunnen houden.

Bron: