Slecht nieuws voor trouwe kijkers van De Bauers. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de realityserie geen vervolg krijgt. Dat nieuws wordt bevestigd door een woordvoerder van AVROTROS, die de productie van De Bauers dit jaar op zich had genomen.

De Bauers

Laten we eerlijk zijn: Nederland heeft in tijden niet zo’n leuke serie als De Bauers gehad. Elke aflevering werd massaal bekeken.
Tijdens de laatste aflevering stemden maar liefst 2,5 miljoen mensen af op Frans en de familie. Het zijn cijfers waar Peter Gillis alleen maar van kan dromen. Desalniettemin blijft John de Mol tot in den treurnis doorgaan met nieuwe seizoenen van Massa is Kassa.

Geen contrete plannen

De AVROTROS meldt nu dat er ‘geen concrete plannen’ op tafel liggen voor een vervolg van De Bauers. Eerst wil de omroep het afgelopen seizoen gaan evalueren.
En hoe zit het met de populaire familie zelf? Vorige week lieten zij tijdens een barbeque in Fijnaart weten dat ook zij ‘nog niet bezig’ zijn met een vervolg.
Frans noemde het ‘niet vanzelfsprekend’ dat er direct een nieuw seizoen zal komen. Tussen de meest recente en de voorgaande reeks zat namelijk ook twintig jaar.
De kinderen van Frans en Mariska, Jan en Frans jr. hebben ook laten weten dat er nog geen gesprekken zijn gevoerd over een vervolg. Wel wil de familie iedereen bedanken voor alle leuke reacties die er binnengekomen zijn.

Fans in tranen

Sommige fans zijn daadwerkelijk in tranen door het nieuws. Zij hadden gehoopt dat het tweede seizoen reeds in de maak zou zijn, en dat ze weer snel zouden kunnen genieten van nog meer afleveringen. Anyway, laten we hopen dat het alsnog gaat gebeuren.

Hoop jij ook op een vervolg? Geef Frans dan een hartje op Facebook!

Bron: