Davey, de zoon van Daniëlle van ’t Schip, heeft een prachtige brief geschreven aan zijn moeder. Daniëlle is diep geroerd en deelt de mooie woorden met haar volgers op Instagram. ,,Onvoorwaardelijke liefde.”

Davey schreef in april 2022, toen Daniëlle de diagnose uitgezaaide darmkanker kreeg, een brief aan zijn moeder. Nu hij helemaal vanuit Australië op bezoek is gekomen bij Daniëlle, besluit ze de brief te delen met haar volgers op Instagram.

‘Onvoorwaardelijke liefde’

,,Vanaf het moment dat ik werd geboren, wist ik hoe liefde voelde”, luidt het in de brief. ,,Liefde in zijn puurste vorm. De liefde die alleen kan bestaan tussen een moeder en haar kind.”

Davey noemt de liefde tussen hem en zijn moeder onvoorwaardelijk. ,,Een levenslange band tussen onze zielen vanaf het moment dat je in mijn ogen keek. Zolang ik me kan herinneren hield je van me en dat zal je altijd blijven doen.”

‘Daniëlle staat altijd klaar’

Daniëlle is volgens Davey een moeder die áltijd voor haar kinderen klaarstaat. ,,Altijd accepteren en van me houden zoals ik ben. Altijd trots op mij”, schrijft hij. ,,Niemand zal ooit zoveel van me houden als jij. Er is geen liefde zo puur, sterk en onvoorwaardelijk als de liefde die ik van jou voel. Onvoorwaardelijke liefde.”

Davey sluit af met prachtige woorden. ,,Ik ben gezegend met een moeder die meer van mij houdt dan van zichzelf.”

Bruiloft

Davey woont in Australië en stapt volgend jaar in het huwelijksbootje. En ondanks haar ziekte, hoopt Daniëlle dat ze bij de bruiloft kan zijn. ,,Ik wens dat ik gewoon op de bruiloft ben”, zei Daniëlle in gesprek met Libelle. ,,Als gezin zijn we hecht. Davey woont in Australië, maar voelt heel dichtbij. Hij zit in het onderwijs en heeft regelmatig de schoolvakanties, zodat hij een paar keer per jaar bij ons kan komen. Dan wonen we met z’n zessen in ons familiehuis – inclusief de partners van Davey en Estelle – en is het ondanks alles vooral een feestje van liefde. Er wordt hier niets onder het tapijt geveegd, we zijn altijd open tegen elkaar.”

Bron: