Als ouders willen we gewoon dat onze kinderen gelukkig en vooral veilig opgroeien.

We gebruiken onze ervaring en wijsheid om ervoor te zorgen dat onze kinderen nooit in gevaar zijn. De gedachte aan onze kinderen die pijn hebben, is te eng om je voor te stellen.

Helaas gaat opgroeien gepaard met een natuurlijke nieuwsgierigheid die kinderen er soms toe brengt om te spelen met dingen die ze niet zouden moeten doen of om in gevaarlijke situaties terecht te komen. Als gevolg hiervan raken sommige kinderen gewond, of in uiterst tragische gevallen erger.

Zoals dit trieste verhaal laat zien, hoe hard we ook proberen, we kunnen onze kinderen niet tegen alles beschermen.

Overlijden door ongevalEen tweejarige jongen uit Cornwall, Engeland, hing zichzelf per ongeluk op aan de touwen van de jaloezieën, meldde de Daily Mirror.

Cobie Grimshaw, een peuter, raakte tijdens het spelen op 4 april verstrikt in een kralensnoer dat aan het raam van de bank hing, zo blijkt uit onderzoek.

Moeder Lauren Grimshaw, 26, vond haar zoon minuten later, maar de schade was al aangericht – Bryant liep ernstige hersenbeschadiging op door zuurstofgebrek. Hij stierf drie dagen later, op 7 april.

“Hij was een liefhebbend jongetje”
“Ik zou eraan willen toevoegen dat hij een gelukkige, liefdevolle kleine jongen was die door iedereen geliefd was”, zei Lauren na het gerechtelijk onderzoek naar de dood van haar zoon.

“Hij is de grote baas van het opblaasbare themapark in het zuidwesten en iedereen luistert naar hem.”

“Hij is net begonnen op de kleuterschool, waar hij veel vrienden heeft gemaakt.”

“Hij is mijn enige kind, hij is elke dag het zonnetje in mijn huis”

Sprekend over het incident waarbij haar zoon om het leven kwam, vertelde Lauren hoe ze de woonkamer binnenkwam en Bryant rechtop op de bank bij het raam zag staan.

“Ik herinner me dat ik dacht dat hij leek te slapen, maar toen ik dichterbij kwam, zag ik het touw om zijn nek”, legde ze uit.

“Ik pakte hem meteen op en maakte zijn touw los, riep toen mama en Tom (haar partner) terwijl ik het touw van zijn nek haalde.

Hulp mocht niet baten “Mama nam Cobie over. Ik schreeuwde om hulp. Mam legde hem op de bank en begon met reanimeren terwijl ik 112 belde voor een ambulance.”

Cobie werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet worden gered.

“Ik kreeg te horen dat zijn hersenen opgezwollen waren en dat hij het misschien niet zou overleven”, zei Lauren.

“Hij lag aan de beademing tot aan zijn dood op 7 april.

“Ik ben er kapot van door de dood van Cobie en mis hem nog elke dag.

“Ik wil gewoon dat alles weer wordt zoals het was.”

Volgens lijkschouwer Andrew Cox was de doodsoorzaak van Bryant wereldwijde hersenbeschadiging door verstikking.

Bank als trampoline “Cobie is een normale, gezonde jongen van twee jaar”, zegt hij. “Met van alles bezig zijn, natuurlijk gewend om op de bank te klimmen en die als trampoline te gebruiken.”

“Hij deed wat een tweejarig jongetje vanmorgen zou doen, maar toen hij op de rugleuning van de bank klom, raakte hij helaas verstrikt in een touw dat niet aan de muur was vastgemaakt, raakte per ongeluk verstrikt en gewurgd.” weg.” zelf.

Dit soort verhalen breken echt mijn hart. Niemand mag hiervoor verantwoordelijk worden gehouden, maar een tweejarig jongetje verdween onder zulke onnodige omstandigheden van de wereld.

Ik kan me het verdriet en de pijn voor Lauren en haar familie alleen maar voorstellen. Rust zacht Kobe.

Heer, sla uw liefdevolle armen om Cobie’s dierbaren en bescherm hen tegen de voortdurende kwelling in deze moeilijke tijd.

Rust zacht Kobe!

Bron: