Schitterend nieuws voor de 63-jarige Cheryl en haar 26-jarige echtgenoot Quran. Ze verwachten namelijk hun eerste kind samen. De twee maken het prachtige nieuws bekend via een video op YouTube. ”We zijn zo gelukkig!”

Kind onderweg

Cheryl (63) is moeder van zeven kinderen en oma van achttien kleinkinderen. Haar grootste wens was tot dusver echter nog niet uitgekomen, want Cheryl wilde graag nog een kind met haar nieuwe vriend Quran. Die is slechts 37 jaar jonger, maar is helemaal gek op haar.

Het koppel probeert al sinds 2022 zwanger te raken. Cheryl beweerde toen last te hebben van haar ‘rammelende eierstokken’, maar vanwege haar leeftijd kan ze zelf geen kinderen meer krijgen. En dus werd er gezocht naar een draagmoeder.

Die werd gevonden. Helaas eindigde het contact met deze vrouw al snel, nadat bleek dat zij onbeschermde s*ks had met haar man. En dat was tegen de regels van het contract dat was opgesteld. Nu, twee jaar verder, lijkt het wel gelukt.

Cheryl tovert in de video een echo tevoorschijn en claimt dat deze van hun draagmoeder is. ”Het is geweldig dat wij ouders gaan worden.”

”We krijgen eindelijk onze eigen familie. Ik vind mijn andere kinderen ook leuk, maar ik was nooit eerder zo blij”, aldus Cheryl die nu al zegt te weten dat de twee fantastische ouders zullen worden.

Huilen van geluk

Manlief Quran (26) voegt toe dat hij moest huilen van geluk toen hij te horen kreeg dat het lijkt te gaan lukken. ”Dit wordt mijn eerste kind. Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld.”

Cheryl zal dus niet de biologische moeder zijn, maar dat vindt Quran niet erg. ”Bloed maakt je geen familie en ze zal de beste moeder ooit worden.”

Wat Quran jammer vindt is dat het kind in ieder geval niet op Cheryl zal lijken. Maar in de reacties zijn mensen er vooral blij mee.

Bron: