Rachel Hazes opende slechts twee weken geleden haar brasserie in het Spaanse Torremolinos, maar het heeft er alle schijn van dat de deuren binnenkort al dichtgaan. Niet doordat de tent niet goed loopt, maar door niemand minder dan…De moeder van Monique Westenberg.

Casa Hazes

Zoals iedereen weet zijn Monique Westenberg en Rachel Hazes geen beste vriendinnen. Sterker nog, de twee kunnen elkaars bloed wel drinken. De moeder van Monique brengt de helft van het jaar door in Torremolinos.
Geen ramp natuurlijk, maar ze blijkt op een steenworp afstand te wonen van de brasserie en schijnt het niet zo leuk te vinden dat Rachel daar nu ook zit. Ingewijden vertellen aan Shownieuws dat de pleuris nu al massaal is uitgebroken. Annemarie zou haar vriendenkring in Spanje hebben ingezet, om Rachel het leven zuur te maken. Zo wordt er geklaagd over geluidsoverlast.

Twee kampen

De situatie zou zo gespannen zijn, dat er volgens Bart Ettekoven twee kampen lijken te zijn ontstaan. Aan de ene kant heb je de mensen die de brasserie leuk vinden, maar aan de andere kant zit team Annemarie, die de politie bellen om te klagen en zich zelfs bemoeien met vergunningen.
Patty Brard denkt dat de moeder van Monique Westenberg bezig is met een soort hetze. ”Ze heeft erg veel vrienden in Carihuela. Die zorgt ervoor dat deze mensen niet naar brasserie Hazes gaan. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het probleem van hier zich heeft verplaatst naar daar.”

Bron: