De 34-jarige Bonnie Blue heeft een heerlijke vakantie gehad in het Mexicaanse Cancun. In 21 dagen is de natuurster naar bed geweest met 122 mannen. ”Ik ben er wel moe van geworden, maar het was eigenlijk makkelijker dan ik van tevoren had gedacht.”

Marathon in Mexico

Bonnie ging met wilde plannen naar Cancun. Tijdens de schoolvakantie, die duurde van 24 februari tot en met 31 maart, wilde ze een marathon houden.

In 21 dagen wilde ze met honderd studenten tussen de lakens kruipen en dat zou allemaal worden opgenomen, en worden geplaatst op OnlyFans. Bonnie arriveerde iets later dan gepland, en moest daardoor een inhaalslagje maken. In plaats van de geplande vijf, moest ze met acht mannen per dag naar bed om haar doel te bereiken.

‘Was erg makkelijk’

Het doel was oorspronkelijk om te slapen met 100 mannen en daar 200.000 dollar mee te verdienen. Bonnie laat weten dat dit doel ‘ruimschoots’ behaald is.

Tegen Daily Star zegt ze: ”Het was helemaal niet moeilijk. Ik wilde dat ik kon zeggen dat het lastig was, maar dat was het totaal niet.”

”Ik had visitekaartjes meegenomen en mijn plan was om die uit te delen aan vreemde mannen. Ik zou mezelf dan introduceren en zeggen: ‘Hey, ik ben een natuurster. Ik zit op OnlyFans en wil realistische content maken. Wil jij naar bed met mij?”

Mannen kwamen vanzelf

”Maar vanaf de dag dat ik in mijn hotel zat, kwamen de mannen gewoon naar mij toe. Ze zeiden: ‘ik heb je op TikTok en Instagram gezien. Ik wil het met jou doen’.”

”Mannen begonnen ook hun vrienden berichten te sturen en schreven: ‘Je heb de kans om met Bonnie naar bed te gaan. Kom langs! Omdat ze zoveel mannen waren moest ik kiezen. Ik besloot om te gaan voor mannen die ik op een dag als eerst gezien had, of die me een aardig berichtje hadden gestuurd.”

Nog meer

Toen Bonnie honderd mannen in zich had laten komen, zat de uitdaging erop. Maar Bonnie besloot om door te gaan zonder camera’s. ”Ik wil studenten een complete ervaring geven. Eerst ging ik met ze naar bed en daarna ging ik met ze naar het zwembad.”

”Ik wilde dat ze mij echt leerden kennen. Ik wilde niet dat het alleen maar een afspraakje was in een hotel en dat ze na de s*x wegmoesten en me nooit meer zouden zien. En natuurlijk is er buiten het zicht van de camera’s ook nog wel wat gebeurd.”

Bonnie heeft in 21 dagen in totaal met 122 mannen de lakens gedeeld. Ze had een leuke vakantie en heeft goed nieuws voor lokale mannen. ”Volgend jaar kom ik terug!”

Bron: