Yvonne Coldeweijer heeft haar pijlen op Dries Roelvink gericht. Volgens de juicekoningin zou Dries een kleine boodschap hebben gedaan op een vreemde plek…

Yvonne Coldeweijer heeft het gemunt op Dries Roelvink. Niet omdat de zanger vreemdgaat, maar vanwege zijn bizarre acties. Een spion van Yvonne zou Dries hebben betrapt in een conciërgehok waar hij moest optreden.

‘Betrapt’

,,Ik weet echt bijna zeker dat Dries in ons conciergehok heeft geplast”, zegt de spion, die naar eigen zeggen bij de organisatie werkt, tegen Yvonne. ,,Ik weet het, het zou ook een dronken student geweest kunnen zijn, maar het was backstage en studenten kunnen daar eigenlijk helemaal niet komen.”

Dries geschrokken

De spion ging Dries ophalen bij de artiestenuitgang, maar kon hem niet vinden. ,,Ik zag de deur van het conciërgehok half openstaan, dus ik deed de deur open en daar stond Dries! Hij keek me geschrokken aan. Later vonden we daar urine.” Een paar minuten later zou de spion Dries nóg een keer hebben betrapt, maar dan buiten. ,,Dus ik denk wel echt dat het Dries is geweest.”

Geen reactie

Of het gerucht waar is of niet, kennelijk zit Dries er niet mee in zijn maag. De zanger heeft namelijk nog niet op het verhaal gereageerd.

Altijd in pak

Overigens liet Yvonne vorige week al weten zich behoorlijk te storen aan de zanger. Dries neemt zijn volgers op Instagram mee naar elke reis die hij maakt. En Dries zou Dries niet zijn als hij zichzelf niet laat filmen voordat hij het vliegtuig instapt.

En of het in Spanje nou veertig graden is of niet, Dries draagt tijdens zijn reis áltijd een pak. ,,Hou eens op hiermee”, zei Yvonne geïrriteerd op haar juicekanaal over de beelden van Dries. ,,Stop!”

Bron: