Bibi Breijman heeft een loodzware tijd achter de rug nadat ze het overspel van haar erectieloze vriendje Waylon ontdekte, terwijl ze notabene zwanger was.
Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was, moest Bibi ook nog zien te dealen met een andere breuk. Dat laat ze weten in een interview met Beau Monde.

Vreemdgaan

Bibi is momenteel op een soort van ‘uitmelktour’. Aan iedereen die het maar horen wil vertelt ze hoe erg het is wanneer iemand vreemdgaat.
Het waren de juicekanalen die destijds het nieuws naar buiten brachten dat Waylon een scheve schaats gereden had terwijl Bibi in verwachting was van zoontje Chester. Wie het nieuws ook op haar kanaal postte, was Yvonne Coldewijer.
Zij was destijds een hele goede vriendin van Bibi. En daarom heeft het Bibi heel erg gekwetst. ”Ik was destijds, naar mijn idee, goed bevriend met haar.”
Bibi had het er naar eigen zeggen ‘erg moeilijk’ mee. Sinds de bekendmaking is al het contact verbroken met Yvonne.

”Dat was een ander leermoment: dat breken met een vriendin net zoveel pijn kan doen als het beëindigen van een liefdesrelatie.”

Sterkere band

Breijman vertelt tegen Beau Monde dat de relatie tussen Waylon en haar nu ‘sterker dan ooit’ is door wat ze hebben meegemaakt.
”Ik ben veel zelfverzekerder geworden, als vrouw, als muzikant en als geliefde. Ik dacht altijd dat vergeven iets was dat je deed voor een ander, maar nu weet ik dat het de grootste vorm is van eigenbelang. Dat doe je echt om jezelf te bevrijden.”

Yvonne

Volgens Yvonne zit het verhaal iets anders in elkaar. De juicekoningin wist als eerst van het overspel. Ze heeft bewust gewacht met het nieuws te delen, juist omdat ze vriendinnen waren. Via Instagram laat Yvonne weten dat Bibi de waarheid niet spreekt.
Het interview met Beau Monde verschijnt vandaag.

Bron: