Terwijl Andre Hazes kortgeleden beweerde een nieuwe fase in zijn leven te zijn ingegaan en clean te zijn, hebben wij bewijs dat dit zeker niet het geval is.

Tijdens zijn optreden bij de Amsterdamse zomer in het Olympisch stadion, werd Andre backstage gefilmd door niemand minder dan Monique. En wat we daar zien, doet onze mond openvallen. Andre is namelijk gespot met een welbekend en zeer verslavend middel genaamd Snus.

Een aantal jaren geleden werd Andre al betrapt op het gebruik van Snus door het programma EenVandaag. Toen verscheen er een foto waarop de volkszanger poseerde met zijn ex-schoonvader, terwijl er een blauw bakje Snus voor hen lag. Maar het lijkt erop dat de verslaving nog steeds voortduurt.

Een juice kanaal had toen beelden terug gevonden van Andre en Bridget Maasland en daarop zag je ook al dat Andre dat blauwe blikje bij zich had. Andre is dus al jaren verslaafd aan dit middel

Snus, een zakje met smaakstof en nicotine dat tussen de lip en het tandvlees wordt gestopt, baart verslavingskliniek Jellinek grote zorgen. Het is net als een sigaret waar je op kauwt en zeer verslavend.

Maar wat ons nog meer intrigeert, is waarom Monique ervoor heeft gekozen om juist dit moment van Andre’s Snus-gebruik vast te leggen. Heeft ze een verborgen agenda? Wil ze hem wellicht aan de schandpaal nagelen? De redenen achter haar actie blijven voorlopig een raadsel, maar één ding is zeker: deze onthulling werpt een schaduw op Andre’s beweringen van een clean leven en roept vragen op over wat hij nog meer verborgen houdt.

Hieronder de beelden:

Bron: