B&B Vol Liefde geeft ons dit jaar hele juicy liefdesverhalen! Zelfs nog ná het einde van het datingprogramma. Cupido was overduidelijk aanwezig op de B&B Vol Liefde-reünie, want hij heeft daar heel wat pijlen alsnog raak geschoten. Na Harry en Thalia, zijn nu ook twee andere deelnemers helemaal gelukkig met elkaar. Bram heeft namelijk een relatie met Esra!

Op het terras

We volgden Bram wekenlang in B&B Vol Liefde en we zagen hoe Esra het hart van Joy in Spanje probeerde te veroveren. Toch bleken deze twee meer een match nadat ze elkaar hadden ontmoet op de reünie. De tortelduifjes bevestigen hun prille relatie op Instagram en YouTube. In een uitgebreid gesprek vertellen Bram en Esra dat de vonk na de opnames is overgeslagen toen de twee toevallig op hetzelfde terras een biertje gingen drinken. Ze zijn sindsdien niet gestopt met praten.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Samenwonen?

Een week later stond Esra al met haar koffers op de Zweedse boerderij van Bram om uit te zoeken of er daadwerkelijk sprake is van liefde. En dat was dan ook zeker, want de twee zijn hartstikke verliefd op elkaar! ‘Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat we heel erg verliefd zijn geworden’, vertelt Esra in de YouTube-video. De twee hebben nog meer te delen, want ze gaan binnenkort al zelfs samenwonen. Over een maand komt Esra namelijk richting Zweden en een retourticket is niet geboekt. ‘Het is echt leuk, we gaan zien wat de toekomst ons brengt’, vertelt Bram. ‘We gaan het uitzoeken!’

Bron: