Sinds een paar weken is Samantha de Jong, beter bekent als ‘Barbie’, weer gelukkig in de liefde. De blondine laat nu weten dat ze al verliefd op haar nieuwe vriend Gerrit was, toen ze nog getrouwd was met Michael van der Plas.

Verliefd

“Ik weet nog dat ik bij mezelf dacht: jij wordt van mij!” vertelt Barbie aan Story. Barbie is tot over haar oren verliefd op Gerrit.

“Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen. Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.”

Haar leven op orde

Ook vertelt Samantha dat ze haar nieuwe liefde wil voorstellen aan Michael en zijn vriendin Naomi. “Binnenkort wil ik Gerrit voorstellen aan Michael en Naomi. Michael kent hem ongetwijfeld al uit Den Haag, maar ik wil graag dat hij hem nu als mijn vriend leert kennen.”

De laatste jaren waren als een grote achtbaan voor de blondine. Zo heeft ze meerdere keren een zelfmoordpoging gedaan en raakte ze de voogdij over haar kinderen kwijt. Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter met Samantha, ze heeft het gevoel haar leven weer op orde te hebben.

“Ik ben echt gelukkig, met mezelf, hoe ik mijn leven leid, maar ook hoe ik nu met mijn ex-man Michael en zijn vriendin Naomi omga. We voeren leuke gesprekken over de kinderen. Zij zorgen fantastisch voor Angelina en Milano, en ik zie hen regelmatig.”

Bron: Story, Grazia Beeld: Youtube