André Hazes jr. doet er alles aan om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Helaas lijkt dit niet te lukken. Er blijven steeds minder fans over.
En de fans die hij nog heeft, zijn nu massaal boos. Sommigen hebben tot 80 euro voor een kaartje betaald voor het concert dat op 25 november gepland staat in Ahoy.
En wat blijkt nu? Er is zo weinig animo dat tickets inmiddels gratis worden weggegeven. En dat vinden fans niet bepaald leuk.

Niemand luistert naar album

Het team rondom André Hazes doet net alsof hij wereldmuziek produceert. Dat komt helaas niet terug in cijfers.
Zijn debuutalbum kelderde na een week van plek nummer vier, naar plek 55. Kenners zijn het er wel over eens: hij heeft geld betaald om zo hoog te komen.

Tickets

En dan nu het meest droevige nieuws. Het comebackconcert dat op 25 november pland staat in Ahoy, is verre van uitverkocht.
Het is zelfs zo droevig, dat de website Vakantieveilingen volstaat met zijn kaartjes. Voor 5 euro kun je er al twee op de kop tikken.
Yvonne Coldeweijer meldt op haar Instagramkanaal dat loyale fans die André Hazes wilden steunen, er 80 euro per stuk voor hebben betaald. ”Maar dat waren er niet veel.”

Gratis weggegeven

Het wordt echter nog triester, want een volger van Yvonne laat weten dat de tickets ook massaal gratis worden weggegeven.
”Wij kregen vier kaarten per vrijwilliger van onze stichting. En er staan 600 vrijwilligers in ons bestand.” Ook bij radiozender 100%NL worden kaarten gratis uitgedeeld.
André Hazes op heterdaad betrapt: ”Einde verhaal”

Onverstandig

Dat Andrénu betrapt is op het weggeven van kaarten, noemt Yvonne ‘geen slimme marketingstrategie’ die de zanger mogelijk duur komen te staan in de toekomst.
”Ik denk oprecht dat je beter voor een een derde gevulde zaal met echte fans kunt spelen dan de waarde van je merk in de uitverkoop doen.”

Bron: