André Hazes maakte na een moeilijke periode zijn comeback op het podium. Sindsdien bracht hij ook twee nieuwe songs uit. Maar die vallen blijkbaar niet in de smaak bij het publiek.

André Hazes heeft sinds zijn comeback voor een nieuwe sound gekozen. Maar helaas blijkt zijn muziek niet echt aan te slaan bij het publiek. Daardoor is er nu een spoedoverleg geweest bij zijn platenmaatschappij. Dat schrijft het juicekanaal Reality.fbi.

“Ik heb vernomen dat er afgelopen vrijdag een meeting/spoedberaad geweest is bij de platenmaatschappij van André Hazes. Diverse tekstschrijvers, producenten en componisten waren daarbij aanwezig. Moraal van het verhaal: het is crisis”, klinkt het.

Bedrukte sfeer

“Het team rondom Haes zit met de handen in het haar over de flop van de twee recente nummers die André Haes heeft uitgebracht. Geen top 40-notering, slechts 210.000 streams en de tickets voor het concert in Ahoy zouden slechts voor 15 procent verkocht zijn. De sfeer zou enorm bedrukt zijn en ze balen van de enorme teleurstelling.”

“Er zou zelf zelfs geopperd zijn om het oude team er opnieuw bij te betrekken. Saillant detail: dat team is door André Hazes niet zo netjes aan de kant geschoven toen de zanger voor een nieuw pad én een nieuw geluid koos. Maar dat geluid slaat blijkbaar niet aan bij zijn achterban. Heel benieuwd hoe deze soap gaat eindigen”, aldus Reality.fbi.

Bron: