De Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft opnieuw een bommetje gedropt over André Hazes. Volgens haar moet de 29-jarige zanger zich namelijk binnenkort gaan verantwoorden in de rechtbank.

Vorig jaar trokken André Hazes en Monique Westenberg met hun zoontje Dré naar Amerika. Maar blijkbaar moest de kleine Dré toen nog naar school gaan. André Hazes moet het nu dus gaan uitleggen aan de rechter volgens Yvonne Coldeweijer. Dat schrijft ze op haar Instagramverhaal.

“Scoop! André Hazes moet binnenkort voor de rechter verschijnen. Herinner je nog dat André Hazes en Monique Westenberg hun zoontje Dré een week eerder van school hebben gehaald om op vakantie te gaan naar Amerika? Ik bracht toen al dat daarover veel ophef was ontstaan op de school van Dré omdat ze hier eigenlijk geen toestemming voor gegeven hadden”, schrijft Yvonne.

Boven de wet

Wat blijkt nu? “André en Monique hadden hier gewoon schijt aan en zijn toen, ondanks deze afwijzing, toch op vakantie gegaan. De school heeft dat uiteindelijk doorgegeven aan de leerplichtambtenaar en dat is dus geëscaleerd. Nu mag hij het aan de rechter gaan uitleggen waarom ze die keuze gemaakt hebben en waarom dat ze denken dat ze boven de wet staan”, aldus Yvonne. Wanneer André Hazes precies voor de rechter moet verschijnen, is niet bekend.

Bron: