André Hazes (29) maakt er inmiddels geen geheim meer van: hij wil zo snel mogelijk voor de tweede keer vader worden. Volgens weekblad Story zijn de ‘wonderen’ de wereld nog niet uit, maar lijkt die droom met Monique Westenberg ‘niet heel realistisch’ te zijn.

ICSI-traject

Zoals bekend verliep de eerste zwangerschap van Monique niet van een leien dakje. Zwanger worden van Dré (6) ging destijds via een ICSI-traject. Daarbij is de kans op zwangerschap 20 tot 25 procent. Monique liet jaren geleden al weten dat er nog drie embryo’s zijn ingevroren.
In 2021 was Monique met stomheid geslagen toen André haar inruilde voor de veel jongere Sarah van Soelen. Niet alleen dacht Westenberg dat ze met André zou gaan trouwen. Nu blijkt ook nog eens dat de twee destijds midden in het proces zaten om zwanger te raken. Met het vertrek van André zag Monique haar kinderwens in duigen vallen, aangezien ze toen al 43 jaar was.

Kansen verkeken?

Maar goed, André gaf recent bij 100%NL aan ‘stiekem’ nog een keer vader te willen worden. Volgens Story lijkt een tweede succesvolle zwangerschap bij Monique ‘niet bepaald voor de hand liggend’. Het weekblad spreekt zelfs van een ‘droom die geen reële mogelijkheid lijkt.’
Wanneer Monique op tweede kerstdag 46 jaar wordt, is ze nog maar vier jaar verwijderd van de vijftig. Zwanger worden ligt dan niet echt in de lijn der – letterlijke – verwachting. Story wijst op de eerste zwangerschap, welke dus ook niet gemakkelijk verliep. ”Mogelijk houdt André het nog even voor zichzelf, en zitten de twee reeds in een vergevorderd stadium, maar de kans is ook aanwezig dat het koppel naar een draagmoeder aan het zoeken is.”

Bron: