Het gaat niet goed met Leontine Ruiters. De ex van Marco Borsato zou een zware klap gekregen hebben. Wat is er aan de hand?

Het leek allemaal weer de goede kant uit te gaan voor de Borsato’s. De publieke opinie leek Marco Borsato stilaan te kunnen vergeven. Maar toen barstte de bom…

Blijkbaar was het toch nog een zware klap voor Leontine Ruiters dat de rechtbank overging tot vervolging van haar voormalige echtgenoot en de vader van haar kinderen. Had Leontine de klap niet voelen aankomen?

Yvonne Coldeweijer onthult in haar podcast De Juice Show dat Leontine stilaan weer uit het dal kroop, maar nu opnieuw ‘als een zwabbertje door de Appie liep’. ‘Helemaal vermomd’, voegt de roddelkoningin eraan toe. En dan trekt Yvonne een duidelijk besluit…

Voor Leontine Ruiters was het echt wel een ‘slap in your face’ dat er alsnog overgegaan werd tot vervolging van Marco Borsato. “Ik vraag me af hoe dat daar nu thuis wordt ontvangen”, klinkt het bij Yvonne Coldeweijer die steevast voor de harde lijn kiest in het schandaal rond Marco Borsato.

Bron: