Wendy van Hout heeft sinds vorige week plotseling landelijke bekendheid gekregen door haar prille relatie met Peter Gillis. De twee zijn nog maar net twéé maanden samen en er wordt inmiddels al gesproken over een bruiloft. Iets wat Nicol Kremers, de ex-vriendin van Peter, nooit voor elkaar gekregen heeft. Toch heeft Wendy nog even iets te melden aan Nicol.

De nieuwe vriendin van de welbekende Massa is Kassa-ster heeft de tongen flink losgemaakt van de roddelpers. Er komen ontelbaar veel verhalen over Wendy naar boven drijven waardoor Petertje zich misschien toch wel even achter de oren moet hebben gekrabt. In de media doet Peter in ieder geval alsof zijn neus bloedt. Wanneer we alle verhalen in de media mogen geloven, dan zou Wendy zeker geen lieverdje zijn. De 39-jarige Eindhovense wordt door verschillende media onder andere beschuldigd van oplichting, verwaarlozing van haar kinderen en zou ook nog een golddigger zijn.

Wendy van Hout blijkt niet de succesvolle onderneemster te zijn die ze zegt te zijn

Het gerucht dat Wendy het alleen gaat om het geld komt voort uit het feit dat ze een rolletje speelde in een liedje ‘Jij bent een golddigger’ van Gerard Palts. Wendy zegt dat ze absoluut géén golddigger is. In het eerste interview over de relatie met Peter gaf Wendy aan: “Bizar. Zo’n andere wereld dan waar ik vandaan kom. Het is alleen maar luxe wat ik zie. Peter heeft een prachtig huis, ik denk dat er heel wat vrouwen zouden willen wonen.” Niet de meest handige uitspraak om over de pot goud te vertellen waar je in bent gevallen wanneer je niet als ‘golddiger’ weggezet wil worden. Inmiddels heeft Wendy aan Evert Santegoeds gemeld dat niet zij, maar Nicol de golddigger is: “Ze haalt nog even uit naar Nicolleke want ze laat zich niet wegzetten als ‘een of andere golddigger als Nicolleke’.” Maar wat blijkt, Wendy blijkt hartstikke failliet:

Bron: