Glennis Grace is niet blij. Haar zeventienjarige probleemkind Anthony durft namelijk niet meer op stap te gaan. En dat vindt de zangeres niet zo prettig. ”We leven met een vergrootglas”, zo klaagt Glennis tegen De Telegraaf.

Zoon Glennis Grace

De ellende is allemaal begonnen door het befaamde Jumbo-incident. Anthony wandelde met een e-sigaret het filiaal van de supermarkt binnen, werd aangesproken en loog tegen zijn moeder over wat er gebeurd was. Die is toen met een knokploeg verhaal gaan halen.
Niet best allemaal, want door haar zoon werd Glennis overal gecanceld. Onlangs kwam Anthony wederom flink in opspraak. Tijdens een vakantie op Curaçao zou hij zijn ex-vriendin een paar muilperen hebben verkocht. Hij was jaloers en wilde niet dat zij af zou spreken met andere jongens. Dit incident is overigens weggemoffeld en tot op heden niet bevestigd.

Anthony is bang

Anthony weet dus wel hoe hij voor opschudding kan zorgen en het is wachten op de volgende keer dat het mis zal gaan. Moeder Glennis klaagt nu bij De Telegraaf dat het uitgaangsplezier van haar kind is verdwenen. Dat komt volgens haar allemaal door de media.
”We zijn ons ervan bewust dat er altijd een vergrootglas op ons zal liggen. Voor Tony is dat weleens lastig, maar hij is gelukkig sterk in zijn hoofd.” Glennis vindt eigenlijk ook dat Nederland een beetje begrip moet hebben als het gaat om haar kind.
”Het blijft natuurlijk een jongen van zeventien jaar die aan het opgroeien is. Op die leeftijd maakt iedereen wel eens fouten. Je moet natuurlijk niet alles accepteren van je kinderen, maar ik probeer er ook met zorg en liefde mee om te gaan.”
Tsja…Fouten maken we allemaal. Toch zijn er maar weinig kinderen die supermarktmedewerkers toebijten dat ze ‘kogels zullen eten’, en die vrouwen meppen. Arme jongen, die Anthony.

Bron: