Levi Wright, de jonge zoon van rodeoster Spencer Wright, is 0verleden. De driejarige jongen 0verleed na het oplopen van een traumatisch hersenl*tsel door een bijna-verdr!nkingsincident op 21 mei.

Levi werd opgenomen in een z!ekenhuis in Salt Lake City nadat hij per 0ngeluk een speelgoedtractor in een rivier nabij het huis van de familie had gereden op 21 mei. De lokale wetshandhavers vonden Levi bewustel00s ongeveer een mijl stroomafwaarts.

Hoewel hij aanvankelijk hersend00d werd verklaard en niet verwacht werd te overleven, begon de jongen tekenen van verbetering te vertonen.

“LEVI IS WAKKER GEWORDEN! Ik ben geschokt, we weten niet veel, maar de dokter zei dat het oké was om daar enthousiast over te zijn en DAT BEN IK! Mijn baby is zo sterk!” schreef zijn moeder Kallie Wright op Facebook.

Helaas waren de resultaten van een MRI de volgende dag “niet goed.”

“We zijn kapot, maar het zijn slechts beelden die een bepaalde kwaliteit van leven suggereren. Onze echte graadmeter zal zijn wat Levi de komende dagen doet,” deelde Kallie.

Terwijl Levi in het z!ekenhuis v0cht, bleven zijn familie en vrienden om gebeden vragen.

Op 2 juni deelde Kallie hartverscheurend nieuws.

“Na meerdere slapeloze nachten, veel onderzoek, meerdere gesprekken met ’s werelds beste neurologen en miljoenen gebeden staan we hier tegenover onze grootste angst,” schreef ze.

“Levi toonde ons net genoeg om ons tijd te geven voor dit alles. We baden dat deze tekenen hem waren die de verwachtingen trotseerden en ons bewezen dat hij hier wilde blijven, maar nu zien we dat hij ons tijd wilde geven om vrede te vinden met het laten gaan.”

Na talloze tests, scans en consultaties besloot de familie Wright om Levi van de beademing te halen.

De volgende dag, op 3 juni, bevestigde een familievriend, Mindy Sue Clark, op Facebook dat Levi was 0verleden.

“Ik kan niet eens beginnen uit te leggen hoe zwaar de afgelopen twee weken zijn geweest. Vanaf het moment dat mijn telefoon ging op de avond van zijn 0ngeluk, tot gisteravond toen ik het bericht kreeg dat hij moest gaan. I

k wil me niet concentreren op het slechte of verdrietige, ook al voelt het alsof iemand mijn hart eruit heeft gerukt en het recht voor mijn ogen heeft fijngeknepen.

Ik wil me richten op de vele wonderen die we allemaal in die 12 dagen hebben mogen meemaken.”

“De meest perfecte driejarige die er ooit was. Zo perfect dat we hem niet mochten houden. Deze babyjongen heeft de afgelopen 12 dagen bergen verzet.

Hij bracht zoveel mensen samen. In een wereld die zo donker is, kregen we licht te zien dankzij een kind. Hij is alles wat zijn moeder en vader ooit hadden kunnen wensen.”

Onze gebeden gaan uit naar de familie Wright in deze extreem moeilijke tijd.

Bron: