Robbert, de zoon van Rob de Nijs, vroeg zijn vriendin twee weken geleden ten huwelijk, maar het zal niet lang duren voordat de grote dag plaats gaat vinden. De gezondheid van zijn vader gaat achteruit en het is de grootste wens van Rob om zijn zoon te zien trouwen.

Robbert vroeg zijn vriendin Sharon tijdens een vakantie in Zuid-Afrika ten huwelijk. ,,Met een groep pinguïns om ons heen als getuigen heb ik gisteren mijn lieve vriendin Sharon Schets ten huwelijk gevraagd”, schreef Robbert op Facebook.

Aanzoek

Zijn moeder Belinda wist dat Robbert plannen had voor een aanzoek, vertelt ze in weekblad Story. ,,Ik ben heel blij met Sharon als schoondochter. Ze zijn nu vijf jaar samen en passen zo goed bij elkaar. Zelf heb ik niet zoveel met het huwelijk. De blijdschap zit bij mij in het feit dat ze op deze manier benadrukken dat ze samen zo gelukkig zijn. Daarom is het mooi dat ze deze stap zetten.”

Grootste wens

Wanneer de grote dag plaatsvindt weet Belinda niet, maar volgens hun omgeving wil Robbert niet te lang wachten. Het is de grootste wens van Rob de Nijs om zijn zoon te zien trouwen en zijn gezondheid gaat steeds verder achteruit. Hij heeft overal de hulp van zijn vrouw Jet bij nodig. ,,Het is aanpoten”, vertelde Jet eerder in gesprek met weekblad Weekend. ,,Rob wordt natuurlijk wat minder mobiel, dus ik moet wel de handen uit de mouwen steken. Maar hij is het meer dan waard om dat voor te doen. Hij is een lief mens, dus ik doe het graag voor hem.”

Bewondering

Belinda heeft enorm veel bewondering voor Jet, die dag en nacht voor haar ex Rob klaarstaat. ,,Alles staat bij haar in het teken om Rob zo goed mogelijk te verzorgen. Zij is echt het beste wat hem is overkomen”, zegt ze in Story. Zelf ziet Belinda Rob niet vaak. ,,Onze paden kruisen niet veel meer. Ik schrijf immers geen liedjes meer voor hem. Maar straks staan we als trotse ouders naast elkaar wanneer Robbert gaat trouwen.”

Bron: