De familie De Nijs blijft helaas maar weinig ellende bespaard. Robbert, de zoon van Rob, en zijn kersverse vrouw Sharon laten aan weekblad Prive weten dat ze op korte termijn afscheid zullen moeten gaan nemen van hun hondje Piet.

Hond Piet

Sharon legt uit dat de viervoeter al een tijdje ziek is. ”Hoogstwaarschijnlijk door een tumor in of op zijn milt. De dierenarts gaf hem vorige maand nog vier weken.”
”Hij waggelt nog steeds vrolijk rond”, zo vervolgt Sharon die ook aangeeft dat hondje Piet de ziekte helaas niet zal gaan overleven. ”Met zijn prednisonkuur is hij voorlopig okee. Hij eet goed en slaapt prima. We verwennen hem met lekkere snacks en wandelingen.”
Volgens Sharon is elke dag die ze extra krijgen een cadeautje. Helaas zit er binnenkort dus alsnog een afscheid aan te komen.
Dat valt hen vanzelfsprekend ontzettend zwaar. Mensen die zelf een hond hebben (gehad) weten hoe moeilijk het is.

Bruiloft

Vorig jaar vroeg Robbert de liefde van zijn leven ten huwelijk in Zuid-Afrika. Vader Rob, die helaas kampt met de ziekte van Parkinson, was daar dolblij mee.
Het was zijn liefste wens om bij het huwelijk van zijn zoon aanwezig te zijn. Eind vorige maand is die wens voor Rob in vervulling gegaan.
Robbert en Sharon, allebei dierenvrienden, beloofden elkaar eeuwige trouw in de dierentuin Burgers’ Zoo. Het was een prachtige dag voor iedereen. Op foto’s is te zien hoe Rob intens geniet van de feestelijkheden.

Bron: