Campingigant Peter Gillis, eigenaar van de Oostappen Groep, kondigde onlangs vol trots een nieuw seizoen van Massa is Kassa aan. Vanaf 23 mei is de familie weer op de buis, waardoor er ook weer wat groepsfoto’s gemaakt moesten worden. Iets dat bij veel fans voor gefronste wenkbrauwen zorgde.

Groepsfoto
Peter heeft een foto van de gehele familie inclusief SBS6-filmcrew op Facebook gezet. Wat natuurlijk opvalt is dat Nicolleke ontbreekt én dat Peter serieus is afgevallen. In een eerder interview claimde hij 20 kilogram kwijt te zijn en dat is hem goed af te zien. Helaas geldt dat niet voor zoon c.q. parkbeheerder Mark Gillis.

Zorgen om Mark
“Wat Petertje kwijt is, heeft Markje er wel aangekregen”, klinkt het in de reacties onder de Facebookfoto. “Nou Petertje is afgevallen mag Mark er ook wel wat aan doen. Lijkt me nou niet echt gezond”, roept weer een ander. Het valt inderdaad gewoon op hoeveel mensen zich zorgen maken over de toegenomen omvang van Gillis junior.

Gedoe
Er zijn gelukkig ook mensen die het voor Mark opnemen: “Wat een reacties weer in dit geval over Mark, laat iedereen gewoon! Ondanks al het gedoe rondom deze familie met alle praktijken vind ik ze leuk om naar te kijken dus ik zeg top foto!” scandeert ene Jolanda. Haar reactie kreeg 20 likes.

Wanneer begint het nieuwe seizoen van Massa is Kassa?
Het nieuwe seizoen van Peter Gillis: Massa is Kassa is vanaf 23 mei weer op televisie.

Bron: