De zoon van Glennis Grace schijnt zich behoorlijk te hebben misdragen op Curaçao. Volgens spionnen van Yvonne Coldeweijer is er afgelopen zaterdag commotie ontstaan nadat Anthony Shane Majri een meisje in haar gezicht zou hebben geslagen. En er is meer.

Zoon Glennis Grace

Dat de zoon van Glennis een ernstige gedragsstoornis heeft, is bij iedereen wel bekend. Zo was hij veroorzaker van het befaamde incident in de Jumbo, waar hij lurkend aan een e-sigaret naar binnen wandelde en daarna de medewerkers met ‘kogels’ begon te bedreigen.
Vervolgens ging het onhandelbare kind naar mamaleeuw Glennis, die een knokploegje verzamelde om samen minderjarige vakkenvullers te lijf te gaan. Moeder en zoon werden veroordeeld voor hun wandaden. Door haar zoon werd Glennis vrijwel overal gecanceld en dankzij hem is haar carrière voorbij. Al probeert ze wel iets van een comeback te maken.

Meisje geslagen

En dan helpt het natuurlijk niet wanneer je zoon zijn agressieproblemen nog steeds niet onder controle heeft. Coldewijer meldt op Instagram dat de zoon van Glennis zich eerst al flink misdroeg op het strand. Daar zou hij zijn weggestuurd vanwege ‘agressief gedrag’.
Daarna is het ’s avonds behoorlijk uit de hand gelopen. Een spion was ooggetuige van het feit dat Anthony een meisje vol in haar gezicht zou hebben geslagen. ”Glennis liep daar ook rond en hoorde al snel van de security dat het om haar zoon zou gaan.”

‘Helemaal overstuur’

Yvonne schrijft dat het meisje ‘helemaal overstuur en in paniek’ was, en dat ze niet eens meer in staat was om te reageren. De reden van de mishandeling is vooralsnog niet duidelijk, maar vrouwen slaan doe je niet als man. Coldeweijer sluit af met treffende woorden: ”Pareltje van de samenleving dit.”
Glennis heeft zelf nog niet gereageerd op wat er gebeurd zou zijn, maar volgens Yvonne kunnen we wel raden wat ze gaat doen: het gedrag van haar 17-jarige zoon bagetalliseren.

Update: Dit waarom zoon Glennis Grace meisje sloeg

Inmiddels is ook duidelijk geworden waarom Anthony het meisje, dat zijn ex-vriendin blijkt te zijn, geslagen heeft.

Bron: