Het vijfjarige zoontje van Chantal Janzen en Marco Geerartz heeft blijkbaar geen idee wie zijn vader is. Op Instagram post de presentatrice een uitspraak van Bobby (5), die zijn verwekker aanziet voor heel iemand anders. Wat is hier aan de hand?

Geen indruk gemaakt

Chantal Janzen is net zoals veel andere moeders helemaal gek op haar kind. Ze vindt het ook leuk om elke, en voornamelijk de hele dag, uitspraken van Bobby te delen op social media. Wie ze hier nu precies blij mee maakt is de vraag.
Eerder liet Chantal al weten dat haar zoontje verder wilde gaan met een andere naam, en nu is Bobby opnieuw in de war. Hij heeft schijnbaar geen idee met welke man zijn moeder ’s avonds het bed induikt. Die man is toch echt zijn biologische vader, Marco. Blijkbaar heeft die maar weinig indruk gemaakt in de afgelopen vijf jaar als zijn zoon hem niet herkent.

Erik?

Chantal schrijft dat Bobby zijn vader aanspreekt met een naam die in huize Janzen geen belletje laat rinkelen. Bobby noemt zijn vader Erik. Het zou wellicht kunnen dat er een Eric bij Chantal thuiskomt, wanneer Marco er niet is.
Wellicht dat Bobby zijn vader en deze Erik een beetje door elkaar haalt. Misschien moet Yvonne Coldeweijer er eens even induiken 😉

Bron: