Je zou bijna denken dat Frans Bauer een nationale volksheld is, gezien de populariteit die hij geniet. Maar geldt dat eveneens voor zijn zoons? Juicechannel meldt dat twee zoons ontrouw zijn aan hun vriendin en Frans Bauer Jr. zou het ergst zijn.

Frans Bauer junior

Vorige week donderdag was de laatste aflevering van de realityserie De Bauers – 20 jaar later. Hierin zagen we dat Bauer junior weer samen was met Emy.
Waarom die relatie was uitgegaan, weten ouders Frans en Mariska niet. Juichechannel claimt het wel te weten: Frans jr. heeft Emy meermaals bedrogen. Het kanaal schrijft op Instagram: ”Hij is namelijk vreemdgegaan met meerdere meiden. Hij deed alsof hij geen relatie had.”
En omdat jr. op zijn Instagram niets had gezet over zijn relatie met Emy, geloofden al die meiden hem”, aldus het kanaal.

Betrapt

Toen Emy uiteindelijk opdook in de De Bauers, was Frans jr. er gloeiend bij. ”Toen wisten de meiden met wie hij was vreemdgegaan dat hij had gelogen. Ze hebben contact opgenomen met Emy.”
Een van de meiden zou al anderhalf! jaar contact met Frans hebben via internet. De twee hebben elkaar in april ontmoet en hebben toen gezoend. ”Frans wilde uiteindelijk meer van dit meisje, maar het meisje heeft het erbij gelaten.”

Bewijs

Dit zijn natuurlijk zeer heftige beschuldigingen, die je niet zomaar kunt uiten. Juicechannel deelt daarom een paar posts die de ontouw zouden moeten aantonen.
Een van de screenshots betreft een Snapchat-gesprek. En dan gaat het helemaal los. ”We blijven nu berichten ontvangen van dames die contact hebben gehad met Frans en niet wisten dat hij een relatie had.”

‘Christiaan is ook zo’

Ook Christiaan, een andere zoon van Frans Bauer, zou contact met andere dames hebben. ”Christiaan is net zo, alleen die doet het iets subtieler.”
”Maar op Snapchat zit hij niet stil met zijn geflirt.”

Bron: