Kleine Dré, die allang niet meer zo klein is, blaast vandaag 7 kaarsjes uit. Monique zet haar lieve zoontje daarom graag even in het zonnetje.

Monique Westenberg en André Hazes

De turbulente liefdesreis van Monique Westenberg en Andre Hazes heeft menig hart in Nederland weten te raken. Van een sprookjesachtige romance tot publieke ups en downs, ze hebben het allemaal doorgemaakt.

Na vele omwegen, verdriet, verslavingen en uitdagingen hebben de twee tóch de weg naar elkaar weer gevonden, en zijn ze toch weer samen.

Verjaardag Dré

Het is alweer 7 jaar geleden dat André en Monique ouders werden van een zoontje, André. Het stel heeft jarenlang de leukste en grappigste video’s van hun zoon gedeeld, maar een paar jaar geleden besloten zij het gezicht van hem niet meer in beeld te brengen. Vandaag deelt Monique een reeks geweldige foto’s van haar zoon op Instagram. ‘Zeven jaar alweer! Blijf hoe je bent m’n jongen. Want ik vind je mijn grootste geschenk in dit leven! Ik houd van jou, oneindig!’, schrijft zij erbij. Prachtige woorden van moeder naar zoon. Wij feliciteren Dré met alweer zijn zevende verjaardag.

Bron: