Het lijkt erop dat ook de nieuwe vriendin van Peter Gillis wel van een potje hatseflatsen houdt. Oók als de camera’s draaien en op haar gericht zijn. Beelden hiervan worden momenteel lustig rondgestuurd en zijn al bij diverse juicekanalen terechtgekomen. De vraag is nu: weet realityster Peter dat zelf eigenlijk wel?

Update: Yvonne had het mis. Het gaat om een dame die als twee druppels water op Wendy lijkt (zie screenshot onderaan).

Wendy van Hout en een jongeman

Yvonne Coldeweijer dropt zojuist een ouderwets bommetje in juiceland. “OMG ik krijg de laatste dagen alleen maar *****beelden door van spionnen. Wendy heeft het wel erg bont gemaakt. Best professionele beelden ook. Van haar alleen maar ook met een jongeman allemaal gefilmd vanaf statief.” Uiteraard deelt ze de beelden zelf niet op haar kanaal.

‘Weet Peter dit?’

De roddelista van de lage landen is er zeker van: Wendy van Hout heeft er een carrière in de ‘volwassenenindustrie’ op nagehouden. “Weet Petertje dat eigenlijk wel,” vraagt ze zich hardop af.

Yvonne is gelukkig de kwaadste niet, want als Peter interesse heeft in de video’s van Wendy van Hout dan is ze bereid deze met de Brabantse campinguitbater te delen. Fideel!

Bron: