Het wemelt tegenwoordig van de sportievelingen die hun afgetrainde lichamen delen op ieder Social media platform mogelijk. Na Isa Hoes en Quinty Trustfull is nu ook zangeres Anouk aan de beurt. Ze deelt een foto van haar sixpack die volgens haarzelf beter is dan die van haar man.

Veel kritiek

Sommigen die Anouk voorgingen kregen veel kritiek te verduren. Zo vonden volgers dat Isa Hoes te dun was en geen goed voorbeeld neerzette voor jongere meiden: Er zijn al zoveel jonge meisjes die zichzelf niet mooi genoeg vinden. Ik vind jou altijd zo’n leuk mens, nooit gedacht dat je aan zoiets zou meedoen. Heel jammer hoor Isa, en dat terwijl je zelf een puberdochter hebt’.

Sixpack

Toch vonden ook velen dat dit commentaar belachelijk was, en dat Hoes een sportief voorbeeld neerzette. Anouk treedt in haar voetsporen, en traint zich het laplazarus in de sportschool. Dat valt wel af te lezen aan de foto die ze deelt: ze pronkt met een sixpack waar de gemiddelde bodybuilder trots op zou zijn.

Fitter dan echtgenoot

‘Fitter dan Dominique’, schrijft de zangeres erbij. Dit is haar man, die vast jaloers op de spiermassa van zijn vrouw zal zijn. Ten slotte bedankt Anouk nog haar trainer.

Bron: