Yvonne Coldeweijer heeft de sleutels van haar nieuwe huis in Muiden vrijdag ontvangen. De juicekoningin betaalde voor het vrijstaande herenhuis 1.180.000 euro bij een vraagprijs van 1,2 miljoen euro, meldt website BekendeBuren.

Coldeweijer deelt vrijdag verschillende foto’s van haar nieuwe optrekje. ,,Een nieuw thuis voor ons gezinnetje”, en ,,home sweet home”, schrijft ze op haar Instagram Stories. De juicekoningin liet begin vorige maand weten dat ze gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden, en verlaat daarmee de stad.

Herenhuis

Yvonne heeft een vrijstaand herenhuis gekocht voor 1.180.000 euro bij een vraagprijs van 1,2 miljoen euro. Ook heeft ze er een hypotheek op laten vestigen van iets meer dan 1,0 miljoen euro. Haar appartement in Amsterdam is nog niet verkocht, maar de bank heeft haar een overbruggingskrediet gegeven voor de verkoop, meldt BekendeBuren. Het huis heeft een woonoppervlakte van 172 vierkante meter, en bedraagt zes kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Het huis is ook voorzien van een prachtige tuin, ontworpen door een architect.

Moederschap

De juicekoningin kijkt uit naar het moederschap. ,,Ik wil gewoon lekker een moedertje zijn straks. Voor mijn gezin zorgen”, zei ze onlangs in gesprek met het AD. ,,Ik voel de baby ook de hele dag druk doen in mijn buik. Wat is dat raar en bijzonder!”

Bekijk de foto’s van het herenhuis hier op de website van BekendeBuren.

Bron: