Het lijkt niet helemaal goed te gaan met Wim Kieft. De oud-voetballer is volgens het YouTube-programma Roddelpraat in tranen uitgebarsten tijdens de pauze van het programma Vandaag Inside. Maar wat scheelt eraan met de doorgaans zo vrolijke Wim?
Huilend
Jan Roos vertelt in het programma Roddelpraat eerst over het huwelijk van Wilfred Genee en zijn vrouw Lily. Er zouden scheurtjes zijn ontstaan, omdat Wilfred Genee ‘ontrouw’ zou zijn. De informatie zou komen van iemand die bij Veronica Offside werkt. Diegene zou Dennis Schouten (co-host Roddelpraat en voormalig huisvriend van Genee) hebben benaderd.
Afijn, met Wim Kieft schijnt het ‘niet zo lekker’ te gaan. Jan Roos vertelt er het volgende over: ”Die zat ook in de studio, en die is in de reclame in huilen uitgebarsten. Het gaat niet goed met ome Wim. Wij houden van Wim”, zo stelt Roos. Dennis haakt in: ”Dat is toch een raar verhaal. Iemand die een programma maakt en begint te huilen tijdens de reclame.”
Publiek was erbij
Jan: ”Hij heeft tijdens die uitzending, afgelopen maandag, ook heel weinig gezegd. Hij barstte in huilen uit waar ook het publiek bij was. En eh, daarna begon de show weer en deden ze gewoon alsof er niets aan de hand was. Maar het gaat in ieder geval met Kieft niet lekker, want anders ga je niet zitten huilen op de televisie”, aldus de Roddelpraat-man.
”Daarna, na de uitzending, is hij ook weer snotterend ehhh gezien op de parkeerplaats. Dus met Wim gaat het niet goed. Maar we weten niet wat er met hem aan de hand is. Hij heeft natuurlijk een verleden met een beetje ‘miauw’ (coke) en een flesje wijn. Dat kan gebeuren, maarre Wim: Sterkte!” Dennis: ”Het blijft toch een enorm raar verhaal.”
Onderstaand de beelden. De situatie rondom Wim Kieft komt vanaf minuut 22.41 ter sprake:

Bron: