Wesley Keulen gaat momenteel door een rottige periode. Hij ging gisteren filmend zijn huis binnen en trof daar niet alleen zijn vrouw aan, maar ook een halfnaakte boa. Wesley was eerst van plan om de twee dood te slaan, maar heeft dat toch niet gedaan.

Halfnaakte boa

Tegen Omroep PowNed vertelt Wesley zijn verhaal. Hij zou gisteren om 10.00 thuiskomen, maar was een uurtje eerder. Dat bleek het verkeerde uur te zijn. Hij vermoedde al dat zijn partner vreemdging en ging daarom met de camera zijn huis in.
Daar trof hij de twee half ontkleed aan. Op het videomateriaal is een broekloze boa te zien. Zijn jasje heeft hij nog wel aan. De vrouw heeft ook geen broek aan. De verslaggever vraagt Wesley naar de relatiestatus. ”Ik heb sinds gisteren afstand van haar genomen.” Wesley wil met het interview bereiken dat zijn vrouw en de boa aan de schandpaal worden genageld.
‘Morsdood slaan’
Wesley heeft een geschiedenis met de boa. ”Die is afgekomen op een melding van haar. Zij vond dat ik haar aan het stalken was. ”Maar ze wilde wel geld en door mij gene*kt worden.” Wesley laat weten dat hij eerst van plan was om zijn vrouw en de boa

‘Morsdood slaan”’

Wesley heeft een geschiedenis met de boa. ”Die is afgekomen op een melding van haar. Zij vond dat ik haar aan het stalken was. ”Maar ze wilde wel geld en door mij gene*kt worden.” Wesley laat weten dat hij eerst van plan was om zijn vrouw en de boa ‘morsdood’ te slaan.
”Dat mag iedereen weten. Maar ik heb het niet gedaan.” Wesley heeft een aantal kinderen met de vrouw, maar heeft de beelden op social media gezet. De verslaggever vraagt of hij zich realiseert dat de kinderen straks hun moeder halfnaakt op internet zien?
”Dat heeft ze verdiend.” Beelden:
https://youtu.be/WAw1igS1lWA

Bron: