Wendy de partner van Peter Gillis staat bekend om haar opvallende en inktzwarte tatoeages. Maar nu heeft ze iets verrassends gedaan: op Instagram toonde ze zichzelf zonder de gebruikelijke tattoos, tot grote verbazing en bewondering van haar volgers.

In een opzienbarende Instagram-video onthult de voormalige kermisexploitante haar transformatie van een stoere, getatoeëerde verschijning naar een klassieke schoonheid met een onberispelijke huid. “Think twice..spijt komt altijd te laat,” schrijft ze erbij. Dit roept de vraag op: heeft ze spijt van de permanente inktschilderingen die haar huid sieren?

De video heeft een golf van reacties losgemaakt. “Je bent echt een mooie vrouw, maar de tattoo in je hals is zo dominant,” reageert een volger. Deze opmerkingen suggereren dat Wendy van Hout wellicht een bezoekje aan de laserkliniek overweegt om haar tatoeages te laten verwijderen. Laten we eerlijk zijn de opvallende tattoo in haar nek siert haar niet.

Deze actie van Wendy zorgt voor veel speculatie. Is dit het begin van een nieuw hoofdstuk voor Wendy, waarin ze afscheid neemt van haar tatoeages? Of is deze make-over slechts een tijdelijke verandering voor social media?

Bron: