Andrea Ivanova (25) uit de Bulgaarse hoofdstad Sofia startte in 2018 haar transformatie. In de loop der jaren liet ze ruim dertig hyaluronzuur injecties in haar lippen spuiten. Maar de influencer zegt dat ze haar schoonheidsideaal nog lang niet bereikt heeft. “Mijn lippen zijn nog steeds niet groot genoeg. Ook wil ik de grootste jukbeenderen ter wereld hebben.”

De dame wil eruitzien als een levensechte Bratz-pop. Ze gaf al duizenden euro’s uit aan cosmetische ingrepen. Dat zou nu al neerkomen op 17.000 euro. De afgelopen jaren ging ze tientallen keren onder het mes. Ze heeft nu de grootste lippen ter wereld. Daarnaast werden ook haar kin, kaak en borsten onder handen genomen.

Nu heeft ze een nieuw record in het vizier. Andrea onthult: “Ik wil ook de grootste jukbeenderen ter wereld hebben. Mijn doel is om mijn jukbeenderen te modelleren en aanzienlijk te vergroten, maar ik wil natuurlijk ook nog steeds grotere lippen.”

Probleem

Ze heeft wel een groot probleem. Klinieken en artsen weigeren om haar nog meer lipfillers te geven. De kans op gezondheidscomplicaties is te groot klink het. De jonge influencer trekt er zich niks van aan. “Mijn lippen zijn nog steeds niet groot genoeg.”

Zware kritiek

Haar omgeving, vrienden, familie en volgers, zijn niet overtuigd. “Mijn gezicht is nu scherper, maar ik vind het erg mooi. Hoewel mijn familie mijn nieuwe uiterlijk niet goedkeurt, moeten ze mijn keuze maar respecteren. Ik maak me dan ook geen zorgen over de opmerkingen van mensen.”

Andrea besluit: “Iedereen moet tevreden met zichzelf kunnen zijn zonder bang te hoeven zijn voor de mening van anderen. De zin van het leven is dat je gelukkig bent.”

Bron: