Badr Hari krijgt er op sociale media snoeihard van langs van James McSweeney. Die zag een confrontatie met de Nedermarokkaan vorige maand aan zijn neus voorbijgaan vanwege de aardbeving in Marokko. Op Instagram lacht hij Badr uit.

Badr is zwak

Hari moest afgelopen zaterdag opgeven tegen de Est Uku Jürjendal. Na vier knockdowns gaf hij ‘geblesseerd’ op. En dat was niet de eerste keer. In 2016 en 2019 gaf hij twee keer op tegen wereldkampioen Rico Verhoeven. En zaterdag was het dus weer zo.
McSweeney vindt dat geen toeval. Hij schrijft: ”Tot 2012 was Badr een absoluut beest, maar sinds toen is er iets veranderd voor hem. Fysiek zagen we zwaktes, maar vooral zijn geest is zwak tijdens gevechten. Telkens als het moeilijk wordt voor hem, zie je dat Badr een weg zoekt om te kunnen stoppen.” McSweeney gaat verder, want hij stelt dat Hari ‘blessures verzint’.

Stop er lekker mee

”Zodra hij geraakt werd, ging hij neer en toen kwam daar weer een nepblessure.” Volgens de Brit zijn de dagen van Badr geteld. ”Ik wil niet respectloos zijn, maar dit zijn de feiten. Stel je voor dat een andere vechter al acht jaar op rij niet wint. Niemand zou die kerel meer serieus nemen. Het is duidelijk dat hij niet meer moet vechten en veel mensen zien dat zo.”
McSweeney had veel zin in zijn partij tegen Badr, die dus niet doorging. Afgelopen zaterdag ging het voor Hari snel mis. Al in de tweede ronde was hij vier keer tegen het canvas gemept. Opmerkelijk is dat Badr Hari zowel McSweeney als Uku Jürjendal in een persconferentie voorafgaande aan de knokpartij, betiteld had als ‘slecht’.

Bron: