Patty Brard domineert momenteel de nieuwskoppen in verband met de Videoland-serie over haar leven. In de tussentijd heeft ze haar volgers behoorlijk op de kast gejaagd. De reden daarvoor is het feit dat Patty in de kapsalon flink aan zichzelf heeft laten sleutelen.

Plasticen Patty

Het plasticen gezicht van Shownieuws heeft niets tegen een spuitje hier en daar. In tegenstelling tot anderen is Patty daar gewoon eerlijk over. Soms kijkt ze in de spiegel en dan krijgt ze spontaan de neiging om contact met de dokter op te nemen.
”We gaan eventjes met Rogier bellen, de dokter. Dan zeg ik, ik geloof dat ik een opfrisser nodig heb. Dan krijg ik drie of soms vier spuitjes.”

Is dat een pruik?

Patty heeft nu besloten tot een volledig nieuwe coupe. De kappers heeft haar onder handen genomen en Patty laat op Instagram het resultaat zien. Ze schrijft erbij: ”Zoooooo blij met mijn haar.” Volgers zijn zich wezenloos geschrokken.
Er zijn veel positieve reacties, maar ook aardig wat negatieve. Iemand schrijft: ”Het lijkt wel een pruik!’ Anderen schrijven dat dit haar niet bij Patty staat. Gelukkig zijn er ook veel mensen die het mooi vinden. Brard heeft zelf inmiddels ook gereageerd. ”Het is geen pruik, maar ik heb extensions.”

Bron: