Peter Gillis heeft een nieuw seizoen van Massa is Kassa aangekondigd. Dat deed hij via Facebook en er vallen een aantal dingen op, waarbij volgers de omvang van Mark inmiddels schrikbarend beginnen te vinden. Mensen zijn in shock.

Het valt volgers vooral op dat Peter flink wat gewicht is kwijtgeraakt. Dat staat in schril contrast met zijn zoon Mark. Mensen reageren dan ook volop onder de post en vragen zich af wat er in hemelsnaam met hem gebeurd is. ”Mark ziet er zwaar ongezond uit”, zo luidt een van de reacties.

Stress
Het vermoeden bestaat bij de fans dat Mark veel stress heeft daarop op bizarre wijze is aangekomen. Hij werd een tijd geleden op vreselijke wijze overvallen in zijn chalet en onthulde onlangs al dat hij daar heel veel last van heeft. Sinds dat moment kijkt hij altijd over zijn schouder.

Laten we hopen dat Markie Parkie zijn vader achterna gaat en de overtollige kilo’s weet kwijt te raken. Peter weet immers hoe het is om in een ambulance naar het ziekenhuis te worden vervoerd vanwege overgewicht.

Bron: