Monica Geuze (27) en Kaj Gorgels (31) praten elke week over hun leven. Ze hebben daar een speciale podcast voor in het leven geroepen die ze heel toepasselijk Geuze & Gorgels hebben genoemd. In de meest recente uitzending is Monica helemaal leeggelopen.

Zo vertelt ze op vakantie geweest te zijn naar Ibiza. Kaj en zijn vriendin Jessie Jazz wonen daar. Monica besloot om samen met alle andere vrouwen topless op het strand te gaan liggen.

Kaj vindt het ‘fantastisch’, al die vrouwen die topless over de stranden van Ibiza paraderen. ”Maar dat kan niet meer, dankzij al die ‘viespeukjes die foto’s maken.”

Belgische rukker
Monica beaamt dat en doet zelfs een schokkende onthulling. Tijdens de opnames van Temptation Island had ze een vrij momentje. Ze besloot om topless op het strand te gaan liggen. ”Toen lag er een Belgische rukker foto’s van mij te maken en ik zag dat”, aldus Geuze.

Monica besloot de confrontatie aan te gaan met haar kwelgeest, die overigens ”gewoon met zijn vrouw” lag en ”ook foto’s maakte van andere vrouwen die topless liepen.” Monica heeft de man naar eigen zeggen ”het leven even zuurgemaakt” en de man ”geconfronteerd met zijn viezigheden.”

‘Ik haat een bikini’
Geuze vindt het niet kunnen dat er mensen bestaan die wildvreemde topless vrouwen op de gevoelige plaats vastleggen. Kaj, die dus op Ibiza woont, is regelmatig op het strand te vinden. Raar wel, als je op Ibiza woont. Maar goed, Kaj’s vriendin doet ook vaak haar bikini uit, want Jessie Jazz ”haat een bikini”.

Toch probeert Kaj zijn vrouwtje naar eigen zeggen ”te beschermen” tegen mensen die foto’s willen maken. Hoe hij dat doet is niet erg duidelijk, maar het gaat om het initiatief.

Bron: