Tino Martin ligt flink over vuur. De zanger staat inmiddels niet langer bekend om zijn zangkunsten, maar om zijn drankgebruik. Triest, maar waar.

Shoebydoebydoe

Afgelopen weekend stond de ster uit eigen land in AHOY Rotterdam. Yvonne Coldeweijer kreeg daarna talloze berichten binnen.
Concertgangers hadden geen idee waar ze naar zaten te kijken. Tino raaskalde ‘shoebydoebydoe’ door de mic en leek het spoor volledig bijster. Hij was ook in de veronderstelling dat hij in de Ziggodome stond, waarna hij gecorrigeerd moest worden.
Een spion van Yvonne die aanwezig was noemt de ervaring zelfs ‘verschrikkelijk’. ”Nul emotie, ogen op half elf, alleen maar schreeuwen of het publiek wilde meezingen.”

Bruiloft

Tino is ontzettend geschrokken van de reacties. Op zijn Instagram-kanaal bleek hij negatieve commentaren te verwijderen, wat de situatie er niet beter op maakt.
Er duiken echter steeds gekkere verhalen over Tino Martin op. Zo was hij recent geboekt voor een bruiloft. Dat ging ook niet helemaal lekker.
Hij incasseert 15.000 euro voor half uurtje. Dat is niet mis. Degene die hem had geboekt meldt zich en schrijft: ”Bij ons kwam hij op onze bruiloft optreden. Er kon nog net een foto en handje vanaf. Enorme eisen vooraf een eigen kamer etcetera.”
”Om die vervolgens als een zwijnenstal achter te laten. Hij vroeg van tevoren ‘hoe heette het bruidspaar nou? Wat ie al vijf keer had gevraagd.”

Gisteravond

Bij Juicechannel zijn beelden opgedoken van Tino, die gisteravond opnieuw optrad. Toeschouwers melden dat de zanger zo dronken was, dat hij meermaals bijna omviel. Onderstaand de beelden:

Bron: