Thijs Römer werd een paar dagen voor zijn rechtszaak gespot met influencer Noor de Groot. De twee zouden hebben afgesproken bij haar thuis. Maar toen weekblad Story aan Noor vroeg wat Thijs bij haar binnen deed, kon ze de ontmoeting ineens niet meer herinneren…

Thijs werd op vrijdagmiddag, een paar dagen voor zijn rechtszaak, door weekblad Story gespot bij de woning van Noor. Thijs parkeerde zijn auto enkele straten verderop, terwijl er voor de woning van Noor genoeg plek zou zijn geweest. Kennelijk wilde de acteur niet gezien worden.

‘Afspraakje’ Thijs Römer

Volgens het weekblad, dat foto’s van het ‘afspraakje’ heeft gepubliceerd, was Thijs een halfuur bij Noor binnen. De acteur kwam alleen naar buiten, maar een paar seconden later liep ook Noor de deur uit en rende naar Thijs toe. Waar de twee naartoe gingen is niet duidelijk, maar anderhalf uur later kwamen ze sámen weer terug bij de woning van Noor.

‘Kan het me niet herinneren’

Nóg opvallender is dat wanneer Story twee dagen later aan Noor vraagt wat Thijs bij haar thuis deed, ze de ontmoeting met Thijs niet meer kan herinneren. ,,Ben ik vrijdag met Thijs Römer gesignaleerd?”, reageert ze verward in gesprek met Story. ,,Ik ken Thijs nu tien jaar, het is een vriend van mijn partner. Ik zit even te denken of ik hem vrijdag gezien heb… Ik kan me niet herinneren dat ik hem gezien heb.”

Foto’s

Terwijl Thijs weer samen zou zijn met Igone de Jongh, is Noor getrouwd met de bekende DJ Sander Kleinenberg. Hoewel Noor zegt dat ze de ontmoeting met Thijs niet kan herinneren, spreken de foto’s in Story voor zich.

Bron: