Theo Maassen heeft voor heel wat opschudding gezorgd tijdens zijn optreden in Antwerpen. De Nederlandse cabaretier stuurde een peuter de zaal uit, omdat hij het kind te jong vond voor zijn show. Maassen was nog maar tien minuten bezig met zijn voorstelling Onbekend Terrein, toen hij na het maken van een seksueel getinte grap het gelach van een kind meende te horen.

De cabaretier vroeg de zaal daarom om stilte en spotte al snel het kind in kwestie. Toen bleek dat het meisje amper drie jaar oud was, kon Maassen zijn oren niet geloven. “Dit heb ik in dertig jaar nog niet meegemaakt. Dit kan echt niet”, zei hij vol ongeloof.

Volgens het Nieuwsblad volgde er ook meteen een aantal grappen over de situatie. “Hoe duur is een babysitter in België? Ik dacht dat Nederlanders gierig waren”, klonk het spottend. Het kind en haar begeleider hebben daaropvolgend de zaal verlaten, bevestigt iemand uit het publiek aan het Eindhovens Dagblad.

Maassen was echter niet van plan om zijn show zomaar verder te zetten. “Meld je bij de balie, vraag je geld terug, dat komt in orde”, zei hij nog tegen de vertrokken toeschouwers. “Maar zo speel ik niet verder.” Na het vertrek van het kind en haar begeleider, heeft Maassen zijn voorstelling wel vervolgd.

Ach, Theo, altijd weer goed voor een relletje! Wat vind jij van zijn actie?

Bron: